نی‌ نی سایت

19 ایده غذای مجلسی با مرغ از نی نی سایت: خوشمزه و آبرودار!

پیدا کردن یک غذای مجلسی و شیک که هم خوشمزه باشه و هم همه پسند، همیشه دغدغه بوده. مخصوصا وقتی پای مرغ در میان باشه! برای همین یه گشتی توی نی نی سایت زدم و کلی ایده و تجربه جمع کردم. این شما و این هم 19 تا از بهترین پیشنهادها:

این لیست بر اساس نظرات و تجربه های مامان های نی نی سایتی تهیه شده و سعی کردم متنوع باشه تا هر سلیقه ای رو پوشش بده.

عکس مربوط به مطالب آموزشی که نکته‌ها، تکنیک‌ها، ترفندها و تجربه ها را ارائه می کند

  • 🌐مرغ شکم پر با آلو و گردو (یه کلاسیک خوشمزه!)
  • 🌐جوجه کباب زعفرانی با دورچین سبزیجات
  • 🌐خورش فسنجان با مرغ (اصیل و مجلسی)
  • 🌐مرغ ترش شمالی (طعم متفاوت و دلچسب)
  • 🌐زرشک پلو با مرغ مجلسی (همیشه پرطرفدار)
  • 🌐ته چین مرغ (با ته دیگ زعفرونی!)
  • 🌐باقالی پلو با مرغ (عطر بهار نارنج)
  • 🌐مرغ بریانی (خوشمزه و راحت)
  • 🌐خورش آلو اسفناج با مرغ (مزه ملس و دلپذیر)
  • 🌐دلمه برگ مو با مرغ (یه انتخاب شیک)
  • 🌐کتلت مرغ با سس مخصوص (یه غذای ساده و خوشمزه برای دورهمی های دوستانه)
  • 🌐پاچینی مرغ (برای کسایی که عاشق غذاهای فینگرفودی هستن)
  • 🌐رولت مرغ (یه غذای شیک و مدرن)
  • 🌐شنیسل مرغ (ساده و خوشمزه، مخصوصا برای بچه ها)
  • 🌐کباب تابه ای مرغ (یه گزینه سریع و راحت)
  • 🌐مرغ پرتقالی (یه طعم ترش و شیرین خاص)
  • 🌐خوراک مرغ و قارچ (یه غذای گرم و لذیذ)
  • 🌐مرغ سوخاری (که دیگه نیازی به تعریف نداره!)
  • 🌐خورش بامیه با مرغ (یه غذای جنوبی خوشمزه)

امیدوارم این لیست بهتون کمک کنه تا برای مهمونی بعدی تون یه غذای خوشمزه با مرغ انتخاب کنید.

این فقط یه شروع بود! کلی دستور پخت دیگه هم با مرغ میشه درست کرد که هم خوشمزه باشن هم مجلسی.

منتظر نظرات و تجربه های شما هم هستم!




غذاهای مجلسی با مرغ: تجربه های نی نی سایتی ها

غذاهای مجلسی با مرغ: گشتی در نی نی سایت

1. مرغ شکم پر با طعم و عطر به یادماندنی

مرغ شکم پر همیشه یه انتخاب عالی برای مهمونی هاست. راز یه مرغ شکم پر خوشمزه تو مواد داخل شکمشه. از گردو، کشمش، آلو و سبزیجات معطر غافل نشید. یه کوچولو رب انار هم به مواد داخل شکم مرغ اضافه کنید، طعمش فوق العاده میشه!برای اینکه مرغتون خوب بپزه و طلایی بشه، اول تو روغن سرخش کنید و بعد بذارید تو فر. آب پرتقال و زعفرون هم یادتون نره! موقع پخت چند بار مرغ رو باهاش مرطوب کنید. یه سس خوشمزه از کره، آبلیمو و زعفرون درست کنید و موقع سرو روی مرغ بریزید. مرغ شکم پر رو میتونید با برنج، سیب زمینی سرخ کرده یا سبزیجات پخته سرو کنید. یه کوچولو زیره سیاه به مواد داخل شکم مرغ اضافه کنید، هم عطرش خوبه هم هضمش رو راحت تر میکنه.

2. زرشک پلو با مرغ مجلسی: یه انتخاب کلاسیک

زرشک پلو با مرغ یه غذای اصیل ایرانیه که همیشه طرفدار داره. برای اینکه مرغتون خوشمزه بشه، اول تو پیاز و ادویه حسابی تفتش بدید. رب گوجه فرنگی و زعفرون رو هم فراموش نکنید. این دوتا طعم و رنگ فوق العاده ای به مرغ میدن. موقع پخت مرغ، یه کوچولو شکر بهش اضافه کنید. این کار طعم ملس و دلچسبی به مرغ میده. زرشک رو هم قبل از اضافه کردن به برنج، حتما با کره و شکر تفت بدید تا خوشرنگ و براق بشه. برای تزیین زرشک پلو، از خلال پسته و بادام هم میتونید استفاده کنید. یه کوچولو آب لیمو هم به سس مرغ اضافه کنید، طعمش خیلی خوب میشه!میتونید یه مقدار از آب مرغ رو برای طعم دادن به برنج استفاده کنید.

3. ته چین مرغ: یه غذای شیک و خوشمزه

ته چین مرغ یه غذای مجلسی و شیکه که خیلی راحت هم درست میشه. برای اینکه ته چینتون خوشمزه بشه، از مرغ ریش ریش شده و زعفران فراوون استفاده کنید. ماست چکیده و تخم مرغ هم از مواد اصلی ته چین هستند. حتما به اندازه کافی ازشون استفاده کنید. برای اینکه ته چینتون خوب قالبی بشه، کف ظرف رو حسابی چرب کنید. میتونید از زرشک و خلال پسته هم برای تزیین ته چین استفاده کنید. ته چین رو میتونید تو فر یا روی گاز بپزید. اگه تو فر میپزید، حتما روش رو فویل بکشید تا نسوزه. یه کوچولو گلاب هم به مایه ته چین اضافه کنید، عطرش خیلی خوب میشه!میتونید بین لایه های ته چین از آلو بخارا هم استفاده کنید.

4. خورشت مرغ و آلو: طعم ترش و شیرین دلپذیر

خورشت مرغ و آلو یه غذای خوشمزه با طعم ترش و شیرینه. برای اینکه خورشتتون خوشمزه بشه، از آلو بخارای مرغوب استفاده کنید. پیاز داغ و ادویه ها نقش مهمی تو طعم این خورشت دارن. حتما به اندازه کافی ازشون استفاده کنید. میتونید یه کوچولو رب انار هم به خورشت اضافه کنید. این کار طعمش رو ملس تر میکنه. خورشت مرغ و آلو رو میتونید با برنج سرو کنید. اگه دوست دارید خورشتتون غلیظ تر بشه، میتونید یه قاشق آرد رو تو آب سرد حل کنید و به خورشت اضافه کنید. یه کوچولو زعفران دم کرده هم به خورشت اضافه کنید، عطرش خیلی خوب میشه!می‌تونید از قیسی هم در کنار آلو استفاده کنید تا طعم خورشت متنوع‌تر شود.

5. خورشت فسنجان با مرغ: طعم اصیل و مجلسی

خورشت فسنجان یه غذای اصیل ایرانیه که با گردو و رب انار درست میشه. برای اینکه فسنجونتون خوشمزه بشه، از گردوی آسیاب شده مرغوب استفاده کنید. رب انار هم باید ترش و ملس باشه. میتونید از مخلوط رب انار ترش و شیرین استفاده کنید. مرغ رو هم میتونید قبل از اضافه کردن به خورشت، سرخ کنید یا آب پز کنید. خورشت فسنجان رو باید با حرارت کم و به مدت طولانی بپزید تا خوب جا بیفته. اگه دوست دارید فسنجونتون شیرین تر بشه، میتونید یه کوچولو شکر بهش اضافه کنید. یه کوچولو دارچین هم به خورشت اضافه کنید، عطرش خیلی خوب میشه!اضافه کردن یه تیکه یخ به خورشت، باعث میشه روغن گردو جدا بشه و خورشتتون خوشرنگ تر بشه.

6. مرغ ترش: طعم شمالی دلپذیر

مرغ ترش یه غذای خوشمزه و اصیل شمالیه که با سبزیجات معطر و رب انار درست میشه. برای اینکه مرغ ترشتون خوشمزه بشه، از سبزیجات تازه و معطر استفاده کنید. رب انار هم باید ترش باشه. میتونید از آب نارنج هم برای ترش کردن غذا استفاده کنید. مرغ رو هم میتونید قبل از اضافه کردن به خورشت، سرخ کنید یا آب پز کنید. خورشت مرغ ترش رو باید با حرارت کم و به مدت طولانی بپزید تا خوب جا بیفته. اگه دوست دارید مرغ ترشتون تند بشه، میتونید یه کوچولو فلفل قرمز بهش اضافه کنید. یه کوچولو گردو آسیاب شده هم به خورشت اضافه کنید، طعمش خیلی خوب میشه!اضافه کردن سیر رنده شده به خورشت عطر و طعم خوبی به آن می‌بخشد.

7. جوجه کباب زعفرانی: یه انتخاب همیشه محبوب

جوجه کباب زعفرانی یه غذای خوشمزه و پرطرفداره که خیلی راحت هم درست میشه. برای اینکه جوجه کبابتون خوشمزه بشه، از مرغ تازه و با کیفیت استفاده کنید. مرینت کردن جوجه کباب خیلی مهمه. حتما مرغ رو حداقل 2 ساعت تو مواد مرینت بخوابونید. برای مرینت کردن جوجه کباب، از پیاز، زعفران، آبلیمو، روغن زیتون و ادویه ها استفاده کنید. جوجه کباب رو میتونید روی منقل یا تو فر بپزید. اگه جوجه کباب رو روی منقل میپزید، حتما از ذغال با کیفیت استفاده کنید. یه کوچولو ماست هم به مواد مرینت اضافه کنید، جوجه کباب نرم و آبدار میشه!برای طعم بهتر، میتونید از فلفل دلمه ای هم در سیخ های جوجه کباب استفاده کنید.

8. شنیسل مرغ: یه غذای سریع و خوشمزه

شنیسل مرغ یه غذای سریع و خوشمزه است که برای مهمونی های خودمونی خیلی مناسبه. برای درست کردن شنیسل، سینه مرغ رو نازک برش بدید و بعد تو آرد، تخم مرغ و پودر سوخاری بغلتونید. شنیسل رو تو روغن داغ سرخ کنید تا طلایی بشه. شنیسل مرغ رو میتونید با سیب زمینی سرخ کرده، سالاد یا سبزیجات پخته سرو کنید. برای اینکه شنیسلتون خوشمزه تر بشه، میتونید به پودر سوخاری ادویه اضافه کنید. یه کوچولو پودر سیر هم به پودر سوخاری اضافه کنید، طعمش خیلی خوب میشه!برای اینکه شنیسل کمتر روغن جذب کنه، قبل از سرخ کردن، یه کوچولو آرد ذرت روی مرغ بپاشید. میتونید شنیسل رو داخل فر هم بپزید تا سالم‌تر باشد.

9. رولت مرغ: یه غذای شیک و مجلسی

رولت مرغ یه غذای شیک و مجلسیه که برای مهمونی ها خیلی مناسبه. برای درست کردن رولت مرغ، سینه مرغ رو پهن کنید و بعد با مواد دلخواه پرش کنید. مواد داخل رولت میتونه گوشت چرخ کرده، قارچ، فلفل دلمه ای، پنیر پیتزا و سبزیجات باشه. رولت رو بپیچید و با نخ ببندید. بعد تو فر بپزید تا طلایی بشه. رولت مرغ رو میتونید با سس دلخواه سرو کنید. برای اینکه رولتتون خوشمزه تر بشه، میتونید قبل از پخت، اون رو تو روغن تفت بدید. یه کوچولو رب گوجه فرنگی هم به مواد داخل رولت اضافه کنید، طعمش خیلی خوب میشه!برای جلوگیری از خشک شدن رولت، می‌توانید آن را در فویل آلومینیومی بپیچید.

10. دلمه مرغ: یه غذای ابتکاری و خوش طعم

به جای دلمه برگ مو یا فلفل دلمه ای، از تکه های مرغ برای دلمه استفاده کنید! طعمش فوق العاده میشه. سینه مرغ رو برش بزنید و داخلش رو با برنج، سبزیجات، لپه و گوشت چرخ کرده پر کنید. بعد دلمه ها رو تو سس گوجه فرنگی و رب انار بپزید. این غذا یه ایده عالی برای تنوع دادن به دلمه هاست. می‌تونید از ادویه‌های معطر برای طعم‌دار کردن مواد داخل دلمه استفاده کنید. اضافه کردن یه مقدار کشمش و زرشک به مواد داخل دلمه طعم شیرین و ملس به آن می‌دهد. بهتر است دلمه‌ها را در ظرفی بچینید که فضای کافی برای پخت یکنواخت داشته باشند.

11. کباب تابه ای مرغ: یه غذای سریع و راحت

کباب تابه ای مرغ یه غذای سریع و راحته که با گوشت چرخ کرده مرغ درست میشه. گوشت چرخ کرده مرغ رو با پیاز، ادویه ها و سبزیجات مخلوط کنید و تو تابه سرخ کنید. کباب تابه ای مرغ رو میتونید با برنج، نون یا سالاد سرو کنید. برای اینکه کباب تابه ایتون خوشمزه تر بشه، میتونید بهش فلفل دلمه ای و قارچ اضافه کنید. یه کوچولو آرد سوخاری هم به مواد کباب اضافه کنید، منسجم تر میشه!برای اینکه کباب‌ها ترک نخورند، از حرارت ملایم استفاده کنید. اضافه کردن پودر پاپریکا به مواد کباب، رنگ و طعم بهتری به آن می‌دهد. برای طعم دودی، میتونید کباب ها را در پایان پخت روی ذغال قرار دهید.

12. پاستا با سس آلفردو و مرغ: یه غذای بین المللی خوشمزه

پاستا با سس آلفردو و مرغ یه غذای بین المللی خوشمزه است که خیلی راحت هم درست میشه.برای درست کردن این غذا، مرغ رو تفت بدید و بعد با پاستا، سس آلفردو و پنیر پارمزان مخلوط کنید.سس آلفردو رو میتونید خودتون درست کنید یا از سس های آماده استفاده کنید.این غذا رو میتونید با قارچ و فلفل دلمه ای هم سرو کنید.یه کوچولو آویشن هم به سس آلفردو اضافه کنید، عطرش خیلی خوب میشه!برای طعم بهتر، می‌توانید از سیر رنده شده در سس آلفردو استفاده کنید.بهتر است پاستا را قبل از اضافه کردن به سس، آبکش کنید و کمی روغن زیتون به آن اضافه کنید.

ناگت مرغ خانگی یه غذای سالم و خوشمزه است که برای بچه ها خیلی مناسبه.برای درست کردن ناگت مرغ، سینه مرغ رو چرخ کنید و با پیاز، ادویه ها و آرد سوخاری مخلوط کنید.ناگت ها رو قالب بزنید و تو روغن سرخ کنید یا تو فر بپزید.ناگت مرغ رو میتونید با سس دلخواه سرو کنید.برای اینکه ناگت ها خوشمزه تر بشن، میتونید بهشون پنیر پیتزا هم اضافه کنید.یه کوچولو پودر سیر هم به مواد ناگت اضافه کنید، طعمش خیلی خوب میشه!برای اینکه ناگت‌ها ترد شوند، قبل از سرخ کردن، آن‌ها را به مدت 30 دقیقه در فریزر قرار دهید.

می‌توانید از سبزیجات خرد شده مانند جعفری و گشنیز در مواد ناگت استفاده کنید.

14. کتلت مرغ: یه غذای نوستالژیک و خوشمزه

کتلت مرغ یه غذای نوستالژیک و خوشمزه است که خیلی راحت هم درست میشه. سینه مرغ چرخ کرده رو با سیب زمینی رنده شده، پیاز، ادویه ها و تخم مرغ مخلوط کنید و تو تابه سرخ کنید. کتلت مرغ رو میتونید با نون، برنج یا سالاد سرو کنید. برای اینکه کتلتتون خوشمزه تر بشه، میتونید بهش سبزیجات معطر هم اضافه کنید. یه کوچولو آرد سوخاری هم به مواد کتلت اضافه کنید، منسجم تر میشه!برای جلوگیری از چسبیدن کتلت‌ها به تابه، از تابه نچسب استفاده کنید. اضافه کردن زعفران به مواد کتلت، رنگ و طعم بهتری به آن می‌دهد. می‌تونید از پیاز داغ هم در مواد کتلت استفاده کنید.

15. سالاد الویه با مرغ: یه پیش غذای خوشمزه و مجلسی

سالاد الویه با مرغ یه پیش غذای خوشمزه و مجلسیه که برای مهمونی ها خیلی مناسبه. سیب زمینی، تخم مرغ و مرغ پخته رو نگینی خرد کنید و با خیارشور، سس مایونز و ادویه ها مخلوط کنید. سالاد الویه رو میتونید با نون، کراکر یا به عنوان دورچین غذا سرو کنید. برای اینکه سالاد الویه خوشمزه تر بشه، میتونید بهش نخود فرنگی و هویج هم اضافه کنید. یه کوچولو آبلیمو هم به سالاد الویه اضافه کنید، طعمش خیلی خوب میشه!برای تزیین سالاد الویه، می‌توانید از خیارشور، گوجه‌فرنگی و هویج استفاده کنید. بهتر است سالاد الویه را قبل از سرو به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید. می‌تونید از ماست چکیده به جای بخشی از سس مایونز استفاده کنید تا سالم‌تر شود.

16. مرغ سوخاری: ترد و خوشمزه

تکه های مرغ را ابتدا در آرد، سپس در تخم مرغ زده شده و در آخر در پودر سوخاری بغلتانید و در روغن فراوان سرخ کنید. برای طعم بهتر، از پودر سوخاری طعم دار استفاده کنید. قبل از سرخ کردن، مرغ را در مخلوطی از آبلیمو، نمک و فلفل مزه دار کنید. بهتر است مرغ را در دمای مناسب سرخ کنید تا هم خوب پخته شود و هم نسوزد. برای جلوگیری از چرب شدن زیاد، بعد از سرخ کردن مرغ ها را روی دستمال کاغذی قرار دهید. اضافه کردن کمی پودر سیر به پودر سوخاری، طعم مرغ سوخاری را بهتر می‌کند. می‌توانید مرغ سوخاری را با سیب زمینی سرخ کرده و سس دلخواه سرو کنید.

17. استراگانوف مرغ: یه غذای روسی خوشمزه

مرغ خرد شده را با قارچ و پیاز تفت دهید، سپس خامه و سس مخصوص استراگانوف را اضافه کنید و اجازه دهید غلیظ شود. این غذا را معمولاً با سیب زمینی سرخ کرده یا پوره سیب زمینی سرو می کنند. برای طعم بهتر، از قارچ دکمه ای تازه استفاده کنید. می‌توانید به جای خامه از ماست خامه ای هم استفاده کنید. بهتر است استراگانوف را با نان تست هم سرو کنید. اضافه کردن کمی جعفری خرد شده به استراگانوف، طعم آن را بهتر می‌کند. برای غلیظ تر شدن سس، می‌توانید از مقدار کمی آرد ذرت استفاده کنید.

18. تاکو مرغ: یه غذای مکزیکی خوشمزه

مرغ ریش ریش شده را با پیاز، فلفل دلمه ای و ادویه های مخصوص تاکو تفت دهید. مرغ را داخل نان تاکو (تورتیا) بریزید و با سالسا، پنیر رنده شده و خامه ترش سرو کنید. برای طعم بهتر، از آووکادو و گشنیز خرد شده هم استفاده کنید. می‌توانید به جای خامه ترش از ماست یونانی هم استفاده کنید. بهتر است قبل از سرو کردن تاکوها، آنها را کمی گرم کنید. اضافه کردن کمی فلفل چیلی به مواد تاکو، طعم آن را تند و لذت بخش می‌کند. می‌توانید از لوبیا پخته هم در تاکو استفاده کنید.

19. لازانیا با مرغ: یه غذای ایتالیایی پرطرفدار

لایه های لازانیا را با سس بشامل، سس گوجه فرنگی، مرغ چرخ کرده پخته شده، پنیر ریکوتا و پنیر موزارلا پر کنید و در فر بپزید. برای طعم بهتر، از سبزیجات معطر مانند ریحان و آویشن در سس لازانیا استفاده کنید. بهتر است قبل از پخت، ورقه های لازانیا را کمی در آب جوش نرم کنید. می‌توانید به جای مرغ چرخ کرده از سینه مرغ خرد شده هم استفاده کنید. برای جلوگیری از خشک شدن لازانیا، روی آن را با فویل بپوشانید. اضافه کردن کمی پودر سیر به سس بشامل، طعم لازانیا را بهتر می‌کند. برای تنوع، می‌توانید از اسفناج هم در لایه های لازانیا استفاده کنید.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا